Luo oma yritystesti

  • MITEN YRITYKSESI TAI ORGANISAATIOSI PÄRJÄÄ TULEVAISUUDESSA?

    Tällä testillä pystyt kutsumaan yrityksesi tai työyhteisösi tekijöitä arvioimaan sitä, millaisia valmiuksia teillä tällä hetkellä on vastata tulevaisuuden haasteisiin. Täytä tässä testin alkutiedot niin saat sähköpostiisi linkit, jotka voit toimittaa eteenpäin testiryhmälle. Testiin osallistujien määrää ei ole rajoitettu. Suosituksemme on, että kutsut testiin vähintään 5 henkilöä. Näin tuloksesi on vertailukelpoisempi.

    Kenelle: Organisaation edustajalle. Saat yleiskatsauksen siitä, miten työyhteisösi näkee organisaatiosi tilan. Tietoja ei ilmoiteta yksilötasolla.
    Mitä: Pyydä työyhteisöäsi arvioimaan organisaationne työelämävalmiuksia. Suositus on, että vastaajia olisi vähintään 5 henkilöä.
    Miten: Täytä testin alkutiedot niin saat sähköpostiisi linkin, jonka voit toimittaa eteenpäin valitsemallesi testiryhmälle.

SYÖTÄ TESTIN TAUSTATIEDOT
HALUATKO TIEDOT OSASTOITTAIN? LISÄÄ OSASTOT TÄSTÄ
  • Kirjoita haluamasi osaston nimi tekstikenttään. Jos haluat lisätä testiin useampia osastoja, paina oikealla sivulla olevaa +-merkkiä. Saat uuden kentän käyttöösi. Osastojen määrää ei ole rajattu.